New Step by Step Map For iş ayakkabısı uvex

Wiki Article

one thousand'den fazla hava kanallı sayesinde iş yerinde maksimum hava'yı ayağınıza çekip terlemeyi azaltır.

S2 iş ayakkabıları ise su geçirmez özellikleri nedeniyle inşaat sahaları, tarım alanları ve gıda işleme tesisleri gibi nemli veya sıvıların bulunduğu ortamlarda sıklıkla kullanılır.

Bu ayakkabılar, kullanıcılarına konforun yanı sıra maksimum koruma sağlar. Dünya çapında fifty five’ten fazla ülkeye hizmet sunan YDS Shop'tan tercih edeceğiniz iş güvenliği ayakkabılarınızla her zaman maksimum koruma ve konforda çalışın. En kaliteli ve dayanıklı modeller için kategorimize göz atabilirsiniz.

Avrupa’nın en etkili ayakkabı markaları arasında yer alan Puma, aynı zamanda motor sporlarında en çok kullanılan ayakkabı ürünlerini de pazara sağlamaktadır.

Koyu renkli ve hızla kirlenebilen yapıda olan ayakkabılar şantiyede çalışan işçiler için uygun değildir. Her türlü riske karşılık olarak ve kullanım kolaylığı açısından şantiye işçi ayakkabılarında bağcık olmamalıdır.

Yan binada bulunan Memorial Çocuk Hastanesi’ndeki çocukları eğlendirmek için güzel bir şeyler yapmanın iyi bir fikir olacağına inanarak kolları sıvamış ve harika bir fikir ortaya koymuş.

Spor ayakkabı nasıl temizlenir sorusuna cevap iş ayakkabısı yds olarak çeşitli ayakkabı bakım ürünleri ve mendillerle silerek temizleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz yanıtı verilir.

Aynı zamanda hafif yapısıyla çalışanların daha rahat hareket etmelerine olanak tanır, böylece uzun çalışma saatlerinde bile ayaklarda yorgunluk hissi minimum seviyede tutulur.

Ayakkabıların iç kısmı genellikle yumuşak ve nefes alabilen malzemelerden yapılmıştır, böylece ayaklar terlemez ve rahat eder. Ayrıca, ergonomik tasarımları sayesinde ayakların doğal hareketlerini desteklerler.

iş ayakkabısı uvex Güvenli tabanlı mekap ayakkabılar ise kaymaları önlemek ve iş ortamında daha iyi bir denge sağlamak amacıyla tasarlanmıştır. Ayrıca, suya dayanıklı mekap ayakkabılar da ıslak veya nemli koşullarda çalışma gerektiren işler için idealdir.

Sağlam iş güvenliği ayakkabısı seçeneklerimizi daha ayrıntılı olarak görmek ve ihtiyacınıza en uygun modeli bulmak için kategorilerimizi ziyaret edebilirsiniz.

This Web site is utilizing a security services to protect alone from on-line assaults. The action you just done triggered the safety Option. There are lots of steps that may trigger this block which includes submitting a certain phrase or phrase, a SQL command or malformed details.

Ayakkabının rahatlığı: Ayakkabı iş ayakkabısı fiyatları ayağınıza tam oturmalı ve uzun süreli kullanımda rahat olmalı.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Report this wiki page